EN

Schemacoaching för karriären

Karriärscoaching syftar till att du tar nästa steg i din utveckling och karriär och hur du tar dig dit. Med coaching ökar din självkännedom om dina styrkor och förbättringsområden. Som din karriärcoach hjälper jag dig att få struktur på dina tankar och idéer.

Tillsammans arbetar vi fram en personlig karriärplan för dig. Vi fokuserar på vad du behöver göra för att utvecklas och för att få en ny inspirerande, stimulerande och utvecklande tjänst i framtiden.

Jag hjälper dig att förstå och uppskatta dina styrkor och utveckla en handlingsplan och strategi för att du ska nå dit. Karriärcoaching passar både när du vill komma vidare i ditt yrke och när du vill byta yrke. Kanske har du fastnat i en yrkesroll eller är osäker på vilka karriärvägar som finns.

Att ta sig vidare då valmöjligheterna tycks vara hur många som helst kan vara en riktig utmaning. Det kan vara svårt att ta sig loss ur gamla mönster speciellt när man inte riktigt vet vart man vill.

Behöver du ta nästa steg i din karriär?

Om du står i ett vägskäl och inte vet vilken väg du ska ta, saknar du engagemang, lust och mål i ditt nuvarande arbete. Längtar du efter att hitta rätt jobb för dig och få känna att dina färdigheter och förmågor kommer till nytta på riktigt, boka en tid.

Våra tjänster

Ledarskapscoaching

Schemacoaching avseende ditt ledarskap handlar om att utveckla ditt ledarskap till ett effektivt ledarskap som utgår från dina personliga förutsättningar och möter medarbetarnas och organisationens krav. Känner du dig otillräcklig ibland? Att du måste ha svar på alla frågor? Kan du ibland känna dig rädd för att inte bli omtyckt, att inte lyckas eller att bli avslöjad och inte vara bra nog? Önskar du hjälp med något av detta eller något annat. Om svaret är ja, då är ledarskapscoaching troligtvis något för dig.

Livstilcoaching

Schemacoaching avseende livsstil handlar om att hjälpa dig att få det liv du helst av allt vill leva. Vill du få ut mer av livet? Längtar du efter förändring? Behöver du stöd med att komma vidare och nå din fulla potential? Önskar du hjälp med något av detta eller något annat. Om svaret är ja, då är livscoaching troligtvis något för dig.