Livscoaching

Vill du få det liv du helst av allt vill leva? Vill du få ut mer av livet? Längtar du efter förändring? Behöver du stöd med att komma vidare och nå din fulla potential? Önskar du hjälp med något av detta eller något annat. Om svaret är ja, då är livscoaching troligtvis något för dig.

Som livscoach hjälper jag dig att se klart på ditt liv här och nu, och hur du kan få det liv du helst av allt vill leva. Genom att ställa de rätta frågorna inspirerar jag dig att utmana tankar och beteendemönster som begränsar dig. Livscoaching ger dig struktur, fokus och energi och stärker din inre motivation till förändring och personlig utveckling.

Livscoaching är en lösningsfokuserad metod som tar fasta på, och fokuserar på, alla de positiva egenskaper och resurser som du har. Jag hjälper dig att förstå vad som är viktigt för dig och vad du behöver för att göra rätt val, definiera vad du vill och att våga genomföra det. Jag hjälper dig att hitta svaren, varje individ har kunskap, potential och svar inom sig, och klargör vika lösningar som kan vara det bästa.

Är du i intresserad av att veta mer om livscoaching och mina tjänster inom detta område eller boka en tid med mig är du välkommen att kontakta mig på info@vicente.se.