Karriärscoaching

Vill du komma bortom glastaket? Står du still i din utveckling och undrar hur du ska ta dig vidare till nästa steg? Eller du kanske är mellan två jobb? Precis tillbaka från föräldraledighet? Önskar du hjälp med detta. Om svaret är ja, då är karriärscoaching troligtvis något för dig.

Karriärscoaching syftar till att ta nästa steg i din utveckling och karriär och hur du tar dig dit. Med coaching ökar din självkännedom om dina styrkor och förbättringsområden. 

Som din karriärcoach hjälper jag dig att få struktur på dina tankar och idéer. Tillsammans arbetar vi fram en personlig karriärplan för dig. Vi fokuserar på vad du behöver göra för att utvecklas och för att få en ny inspirerande, stimulerande och utvecklande tjänst i framtiden.

Jag hjälper dig att förstå och uppskatta dina styrkor och utveckla en handlingsplan och strategi för att du ska nå dit.

Karriärcoaching passar både när du vill komma vidare i ditt yrke som när du vill byta yrke. Kanske har du fastnat i en yrkesroll eller är osäker på vilka karriärvägar som finns. Att ta sig vidare då valmöjligheterna tycks vara hur många som helst kan vara en riktig utmaning. Det kan vara svårt att ta sig loss ur gamla mönster speciellt när man inte riktigt vet vart man vill.

Är du i intresserad av att veta mer om karriärcoaching och mina tjänster inom detta område eller boka en tid med mig är du välkommen att kontakta mig på info@vicente.se