Boka, betala och avboka

Påbörja terapin

Att gå i terapi kan vara ett stort åtagande som väcker många frågor. För att du ska känna dig bekväm med ditt beslut föreslår jag att du efter första träffen funderar igenom saken. Om du vill kan vi lägga upp en plan som passar just dig.

Tider

Jag har öppet på min mottagning i huvudsak vardagar, kl.08-19. Mot ett visst pristillägg erbjuder jag även kvälls- och helgtider.

Betalning

Moms ingår i priset för privatpersoner. För företag avser priserna exklusive moms. Vid längre terapi kan vissa rabatter erhållas. Företag kan för sina anställda få ett subventionerat pris. Begär offert. Första mötet betalas kontant, swish eller med kort. Fakturering vid överenskommelse (30 dagar betalningsvillkor). Dröjsmålsränta vid utebliven betalning utgår enligt bestämmelser i räntelagen. Jag skickar endast ut en påminnelse och om jag då inte får betalt så lämnas fakturan till inkasso för att säkerställa min fordran.

Räntefria lån

För privatpersoner erbjuds räntefri månadsvis delbetalning via Medical Finance.

Avbokning

Om du får förhinder, oavsett orsak, så måste du avboka din tid senast 24 timmar i förväg. Om avbokning inte skett i tid enligt ovan så debiterar jag ordinarie sessionspris som avbokningsavgift. Avbokningsavgiften är för att täcka mina kostnader för lokal och administration. Avgiften faktureras den som bokade den aktuella tiden. Förhinder meddelas till info@vicente.se eller telefon eller sms:ar till 070-647 79 27. Ange ditt namn, ditt telefonnummer och den tid som du vill boka av.

Avsluta terapin

Det är naturligtvis du som bestämmer när vi ska avluta terapin. Det finns fördelar med att göra detta på ett medvetet sätt. Vanligtvis bestämmer vi en tid i förväg så att den sista terapisessionen kan användas till summering och reflektion.

Tystnadsplikt (sekretess)

Jag har tystnadsplikt, vilket innebär att jag inte får prata med någon annan om din hälsa, behandling eller ditt privatliv. Tystnadsplikten gäller allt du berättar, den hjälp du får och det som skrivs i din journal.

Försäkring

Jag är försäkrad och innehar F-skattsedel.